O nás

Jsou tak trochu stejní, a přece úplně jiní. Znají se roky, a přece se dokážou vzájemně překvapit. Jeden by pro druhého ruku do ohně strčil, i když během pár vteřin by jeden druhýho do ohně strčil. Láďa, Richard a Honza jsou parťáci a je radost a často i zábava si je pozvat na akci.
Tady je o nich víc.

Láďa

kuchař
Zanechal studia politologie, aby se naplno mohl věnovat jídlu. Začalo to před mnoha lety cestou do Španělska, kde se učil od místních profíků, a vaření se tak stalo jeho hobby a brzo i prací. Jako kuchař a šéfkuchař působil v řadě vyhlášených pražských restaurací, například v Buddha Baru nebo Jewel Café Baru a zakládal Puzzle Salads.

Tvrdí, že na rozdíl od Richarda umí péct.

Richard

kuchař
Richard v tom měl jasno od mládí (ale není starý!) a do gastronomie skočil rovnýma nohama hned, co to šlo. Vařil mimo jiné v pražských renomovaných podnicích jako Villa Richter, Rybí trh nebo Jewel Café Bar. Dnes si na jeho jídle pochutnáte třeba v Hopala Grill Baru. Jeho nejoblíbenějším jídlem je Plzeň.

Tvrdí, že na rozdíl od Ládi umí jídlo naaranžovat.

Jan

rezervace, logistika
Honza je hlavou i motorem celého Food is Good. A to doslova. Honzovi se dovoláte, on s vámi řeší nabídky, zajišťuje vše, na čem se domluvíte. Zároveň má na hrbu logistiku, takže kromě společného kalendáře řídí i všechno, co má čtyři a méně kol. Vystudoval ekonomku, takže finance a řízení projektů jsou jeho parketa.

Tvrdí, že umí vařit, ale Láďa ani Richard si to nemyslí.

Tereza

support
Tereza nechala práce v médiích, aby se postavila na volnou nohu. Věnuje se vytváření webů a nejvíc ji baví copywriting. (Ano, to co tady na stránkách čtete, píšu já.) Může vám vyrobit jmenovky, popisky nebo menu. Na svatbách ji potkáte jen výjimečně, když je potřeba čtvrtého páru rukou, ať už je to na krájení, debaras nebo obsluhu pípy.

Tvrdí, že má vždycky pravdu a ostatní si to myslí též:)

Máme za sebou?
Již více než 8 let se staráme o spokojené žaludky našich zákazníků. Postaráme se i o ten váš.

AKCÍ

SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ

LET ZKUŠENOSTÍ